A BME Vizsgaközpont győri nyelvvizsgáira az alábbiak szerint jelentkezhetsz:

Online jelentkezés esetén a jelentkezés a befizetés beérkezésekor válik érvényessé.

Nyelviskolánkban angol, német, francia, olasz és spanyol nyelvekből alapfokú (B1), középfokú (B2) és felsőfokú (C1) általános vizsgákra lehet jelentkezni. Alapfokú (B1) és középfokú (B2) vizsgák esetén angol és német nyelveken a teljes vizsgát helyben szervezzük, felsőfokú (C1) és egyéb nyelveken csak a hallott szöveg értése és az írásbeli vizsgarészeket tudjuk helyben megszervezni, a szóbeli beszélgetésre vizsgázóinkat átirányítjuk a budapesti nyelvvizsgaközpontba. Felsőfokú (C1), illetve francia, spanyol, olasz, és orosz nyelvvizsgák esetében jelentkezés előtt kérünk, hogy mindenképpen egyeztess velünk telefonon vagy e-mailen!

Jelentkezéskor a jelentkező választhat, hogy a vizsgaeredményéről elektronikus vagy postai úton kéri az értesítést. A jelentkezési időszak lezárását követően történik meg a vizsgázók beosztása a jelentkezésüknek megfelelő vizsgákra.  A vizsgázó  a vizsga  beosztás elkészülése után, legkésőbb két héttel az első vizsgaidőpont előtt a vizsgaközpont vagy a vidéki vizsgahely honlapján, a „Vizsgabeosztás” menüpontban (vagy egyéni kérésre postai úton)  értesül  vizsgája  helyéről és pontos idejéről. Mind az online, mind a személyesen jelentkezők a teljes vizsgabeosztás honlapra történő közzétételi időpontjáról e-mailben kapnak értesítést.

A jelentkezési időszak lezárását követően történik meg a vizsgázók beosztása a jelentkezésüknek megfelelő vizsgákra.  A vizsgázó  a vizsga  beosztás elkészülése után, legkésőbb két héttel az első vizsgaidőpont előtt a vizsgaközpont vagy a vidéki vizsgahely honlapján, a „Vizsgabeosztás” menüpontban vagy egyéni kérésre postai úton  értesül  vizsgája  helyéről és pontos idejéről

A vizsga- és szervezési díjakról honlapunkon tájékozódhatsz! A díjakat az alábbi számlaszámra kell átutalni:

Mondo Bt. 12099007-01115459-00100009

További információkat a +36 30 558 3629-es telefonszámon  kaphatsz vagy a gyor@mondo.hu email címen.

  • Személyesen, az alábbi időpontokban nyelviskolánkban, a Győr,Bajcsy-Zs.u.44.sz. II.emelet címen:

2017.május 12-én 15:00-16:00 óra között

  • Postai úton:

A jelentkezési lap letölthető: jelentkezesi_lap_BME 20171102

A kinyomtatott és kitöltött jelentkezési lapot a befizetés igazolásával együtt a következő címre kérjük eljuttatni:

MONDO Nyelviskola
9700 Szombathely, Szent Flórián krt.2.

A jelentkezés a díj beérkezésekor válik érvényessé.

vissza az előző oldalra