* A vizsgákra online módon, vagy személyes ügyintézéssel a Vizsgaközpont ügyfélszolgálatán lehet jelentkezni. Az online jelentkezés két fázisból áll, regisztrációból és jelentkezésből. Online jelentkezés esetében a vizsgadíj befizetésének teljesülését igazoló bizonylatot fel kell tölteni az online jelentkezési felületre. Személyes jelentkezés esetén a jelentkezési lap leadásával egyidejűleg a vizsgadíj befizetését is igazolni szükséges.

* A jelentkező azonnali visszaigazolást kap jelentkezése elfogadásáról online jelentkezéskor emailben, személyes jelentkezés esetén a jelentkezési lap igazoló szelvényével. A vizsgadíj befizetésével, illetve a jelentkezés megtörténtével szerződés jön létre a jelentkező és a Vizsgaközpont, illetve a vizsgahely között, mely mindkét fél részéről csak írásban módosítható. Mind az online, mind a személyesen jelentkezők a vizsgabeosztásról e-mailben kapnak értesítést.

* A nyelvvizsgával kapcsolatos további szabályokkal a Vizsgaszabályzat menüpont alatt tájékozódhat.

* A vizsga- és szervezési díjakról honlapunkon a BME Nyelvvizsgadíjak menüpont alatt tájékozódhat!

A BME Vizsgaközpont győri nyelvvizsgáira az alábbiak szerint jelentkezhetsz:

Online jelentkezés esetén a jelentkezés a befizetés beérkezésekor válik érvényessé.

Nyelviskolánkban angol, német, francia, olasz és spanyol nyelvekből alapfokú (B1), középfokú (B2) és felsőfokú (C1) általános vizsgákra lehet jelentkezni. Alapfokú (B1) és középfokú (B2) vizsgák esetén angol és német nyelveken a teljes vizsgát helyben szervezzük, felsőfokú (C1) és egyéb nyelveken csak a hallott szöveg értése és az írásbeli vizsgarészeket tudjuk helyben megszervezni, a szóbeli beszélgetésre vizsgázóinkat átirányítjuk a budapesti nyelvvizsgaközpontba. Felsőfokú (C1), illetve francia, spanyol, olasz, és orosz nyelvvizsgák esetében jelentkezés előtt kérünk, hogy mindenképpen egyeztess velünk telefonon vagy e-mailen!

További információkat a +36 30 558 3629-es telefonszámon  kaphatsz vagy a gyor@mondo.hu email címen.

vissza az előző oldalra