Problémát jelent Önnek az interneten keresés, emailek küldése, online ügyintézés és az okostelefon használata?

Akkor jöjjön el 35 órás, államilag támogatott  ingyenes képzésünkre!
35 órás tanfolyamok indulnak 65 év alattiaknak
Szombathelyen,Körmenden,Sárváron, Celldömölkön, Kőszegen.

Hogyan lehet jelentkezni?

Online regisztrációval:

vagy telefonon a következő számokon:

94/316-471, 70/392-3688, 30/270-7517

Email: szombathely@mondo.hu

A Mondo Nyelviskola (két céggel a Mondo Bt-vel és a Mondo-Libro Kft-vel) – vesz részt a GINOP 6.1.2-15 DIGITÁLIS SZAKADÉK CSÖKKENTÉSE elnevezésű kiemelt projektben.

A projekt célja az, hogy az informatikai eszközök használatában és a digitális világban való eligazodásban segítsen mindazoknak, akiknek eddig nem volt lehetőségük elsajátítani ezeket az ismereteket.

Képzéseket az alábbi településeken szervezünk. Aktuális tanfolyamainkról a település nevére kattintva szerezhet információkat.

 

Mit nyújt az ingyenes képzés?

A tanfolyam során megtanuljuk a számítógép, laptop, tablet vagy okostelefon alapvető funkcióit használni, interneten tájékozódni, rövid szövegeket szerkeszteni, elektronikus levelezést bonyolítani, közösségi médiát használni.

Milyen hosszú a képzés?

A képzés időtartama 35 tanóra. Van lehetőség a tanfolyam folytatására, amely szintén 35 órás.

Milyen képzésekre lehet támogatást kérni?

A projekt keretében két különböző szintű digitális kompetenciafejlesztő képzésre lehet jelentkezni, az IKER 1-re, illetve az IKER 2-re.

IKER 1 modul leírása (35 órás tanfolyam):

PC, tablet, notebook, okostelefon, stb.) működtetéséhez szükséges alapvető funkciók használata, hanghívások és szöveges üzenetküldések, rövid szöveges üzenetek szerkesztése, mentési műveletek, internet használata, könnyen hozzáférhető információk megszerzése, elektronikus levelezések lebonyolítása

IKER 2 modul leírása (35 órás tanfolyam):

okos eszközök (PC,tablet, notebook, okostelefon) beállításai, egyszerű szövegszerkesztési lépések, rövid szöveges üzenetek, emailek írása,szerkesztése. Interneten gyűjtött információk feldolgozása. Közösségi portálok önálló használata, regisztráció, bejelentkezés, információ-keresés, megosztás.

Kik vehetnek részt a meghirdetett képzéseken, azaz kik kaphatnak támogatást?

Bárki, aki rendelkezik magyarországi (Budapesten és Pest megyén kívüli) lakhellyel, 16 és 65 év közötti, nincs középiskolai vagy felsőoktatási jogviszonya és nem vesz részt más, állami vagy uniós forrásból megvalósuló támogatott képzésen.

Jelentkezhet-e a képzésre az, aki OKJ-s tanfolyamon vesz részt?

Igen, amennyiben az nem hazai vagy európai uniós forrásból megvalósuló, digitális kompetencia fejlesztésre irányuló informatikai képzés.

Mik az elvárások?

A képzés gyakorlati órákból áll, a 35 tanóra során a hiányzás mértéke nem haladhatja meg a 10%-ot, az órákon aktív részvételt várunk és a 35 óra elteltével minden résztvevő köteles modulzáró vizsgán részt venni, és azt sikeresen teljesíteni.

Hogyan lehet jelentkezni?

Online regisztrációval:

vagy

Kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze felénk, segítünk a regisztrációban és a tájékoztatásban reggel 8-tól este 18-ig a következő elérhetőségeken:

Mondo Nyelviskola

9700 Szombathely, Szent Flórián krt.2. II.emelet

Tel: 94/316-471, 70/392-3688

Email: szombathely@mondo.hu

Nyitva tartás: hétfőtől csütörtökig 09:00-11:30 és 13:00-16:00 óra, péntek 09:00-11:30 óra