2020.március 27.

Tájékoztatás februári bizonyítványokról

Tekintettel a kialakult járványügyi helyzetre, a szokásostól eltérően egyenesen vizsgázóinknak postázzuk a februári bizonyítványokat a jelentkezéskor megadott címre, tértivevényes levélként.

A sikeres vizsgázók bizonyítványait (ha az a vizsgatípus sikerült, melyre jelentkezett) április 1-8. között adjuk postára.

Komplex vizsgára jelentkezők sikeres részvizsgája esetén április második felében lehet számítani a levélre, amennyiben nem kerül sor a postai kézbesítések korlátozására.

2020.március 17.

Járványügyi helyzet – friss

A PTE Operatív Stáb 26/2020. (III. 16.) döntése értelmében a veszélyhelyzet fennállására tekintettel, az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, az állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében, a Kormány ez irányú intézkedéseivel összhangban, határozatlan időre felfüggeszti a PTE bármilyen nyelvvizsgáztatási tevékenységét, a vizsgákat későbbi időpontra szükséges halasztani.

 

A döntés értelmében az áprilisi nyelvvizsgát új időpontra helyezzük át, mind a vizsgaközpontban, mind pedig a vizsgahelyeken. Amint a járványügyi helyzet és a kormányzati intézkedések lehetővé teszik, azonnal megrendezzük a vizsgát.

 

Az eddigi jelentkezések érvényesek, a befizetett vizsgadíj nem vész el! A már jelentkezetteknek további teendőjük nincs, az eddig leadott jelentkezések automatikusan az új időpontra is érvényesek.

 

Kérjük, fokozottan figyeljék honlapunkat és Facebook oldalunkat.
2020.március 16.

Korlátozott elérhetőségek

Az ECL Vizsgaközpont 2020. március 17-től határozatlan ideig kizárólag e-mail-en érhető el, a következő címen: ecl@inyk.pte.hu

2020.március 13.

Járványügyi helyzet

A járványügyi helyzet az ECL nyelvvizsga rendszer szokásos működésében egyelőre nem tett indokolttá változtatásokat, de amennyiben a vizsgázóink biztonsága érdekében bármilyen korlátozás szükségessé válna, arról haladéktalanul tájékoztatást adunk.

Azon dolgozunk, hogy az áprilisi ECL nyelvvizsgákat zavartalanul lebonyolíthassuk az ország egész területén.

Kérjük, folyamatosan figyeljék honlapunkat és Facebook oldalunkat.

ECL Nemzetközi Nyelvvizsgaközpont, Pécs
ecl.hu
Instagram: ECL_international
ecl@inyk.pte.hu

 

2020.március 09.

Februári eredmények

A februári nyelvvizsgák eredményei mától elérhetőek a vizsgázók Vizsgázói oldalán. A megtekintési és felülvizsgálati kérelmek benyújtásának határideje: 2020. március 24.

 

2020.március 06.

Meghosszabított jelentkezési határidő

Meghosszabbítjuk a jelentkezési határidőt az áprilisi ECL nyelvvizsgára. Az új határidő: március 16. (hétfő).

 

További információk: www.ecl.hu

vissza az előző oldalra